( Support TKO? , Klik banner sponser kami di atas ini )

» Site Navigation

 > FAQ

» Online Users: 244

1 members and 243 guests
Most users ever online was 640, 08-09-14 at 05:26 AM.

» Log in

User Name Not a member yet?
Register Now!
Password

» Recent Threads

  RatingTitle, Username, & Date Last Post Replies Views
19-08-14 09:16 PM
Yesterday 09:36 PM
by haszmir
11 699
15-08-14 05:35 PM
Yesterday 02:25 PM
by redvelvet
1 69
08-08-14 03:41 PM
Yesterday 02:23 PM
by redvelvet
1 109
Bahaya Gula Tiruan
redvelvet
13-08-14 05:48 PM
Yesterday 02:22 PM
by redvelvet
1 72
11-07-14 03:26 PM
Yesterday 02:17 PM
by redvelvet
2 230
16-07-14 03:31 PM
Yesterday 02:14 PM
by redvelvet
4 303
15-09-14 11:17 PM
16-09-14 01:47 AM
by milausu
4 64
01-08-14 10:32 AM
06-09-14 08:35 PM
by haszmir
19 1,145
WTS~~~ sim c1m
haszmir
03-09-14 10:17 PM
03-09-14 10:17 PM
by haszmir
0 109
26-08-14 10:48 PM
30-08-14 09:04 PM
by popoh
4 870

Ada tak promosi bagi jam tangan Tag Heuer sekarang?

Sep 15, 2014 - 11:17 PM - by milausu
Ramai suka pakai cantik2 , tangkap gambat dengan fashion baru dan post di facebook, saya juga tak terkecuali, saya suka post gambar kalau dapat beli baju yg lawa. Tapi kali ni, saya nak cuba post tentang jam tangan, nak buat topik jam tangan harian untuk semua. Saya teringin nak beli jam tangan Tag Heuer, entah ada apa2 promosi tak sekarang?
  4 Replies | 64 Views


Syarikat telco manakah yang paling bagus?

Aug 26, 2014 - 10:48 PM - by popoh
Saya pakai telephone pintar dengan pelan internet 1GB, tapi sekejap dah habis data saya, saya nak tengok facebook, youtube macam tu. Entah pelan apa yang paling sesuai dan perantauan juga bagus. Patutkah saya kekalkan plan lama dan tambah nilai menjadi lebih byk quota internet atau nak tukar telco?
  4 Replies | 870 Views


Business partner dicarikan untuk menjalankan project ini

Aug 19, 2014 - 10:21 AM - by sc.nelson
Saya tengah menjalankan satu project yang memerlukan 3 business partner.
Konsep business ini senang je, macam www.groupon.my , www.livingsocial.com www.mydeal.com.my. Tetapi projek ini menjalankan offline punye, iaitu MyKard.
Requirements:
1. Umur 20 ke atas
2. Kena ade SSM (company, kalau tiada, tape, kita... [Read More]
  0 Replies | 779 Views


Nak cari business partner

Aug 19, 2014 - 9:54 AM - by sc.nelson
Saya tengah menjalankan satu project yang memerlukan 3 business partner.
Konsep business ini senang je, macam www.groupon.my , www.livingsocial.com www.mydeal.com.my. Tetapi projek ini menjalankan offline punye, iaitu MyKard.
Requirements:
1. Umur 20 ke atas
2. Kena ade SSM (company, kalau tiada, tape, kita... [Read More]
  0 Replies | 733 Views


Tengah mencari business partner untuk menjalankan project ini

Aug 19, 2014 - 9:52 AM - by sc.nelson
Saya tengah menjalankan satu project yang memerlukan 3 business partner.
Konsep business ini senang je, macam www.groupon.my , www.livingsocial.com www.mydeal.com.my. Tetapi projek ini menjalankan offline punye, iaitu MyKard.
Requirements:
1. Umur 20 ke atas
2. Kena ade SSM (company, kalau tiada, tape, kita... [Read More]
  0 Replies | 726 Views


» September 2014

S M T W T F S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1234

» Stats

Members: 2,137
Threads: 819
Posts: 12,903
Top Poster: rdwirad (1,457)
Welcome to our newest member, IrniYusof

» News Archive

Tengah mencari business...
19-08-14 09:50 AM
Last post by sc.nelson
19-08-14 09:50 AM
0 Replies 748 Views
Business partner...
19-08-14 09:49 AM
Last post by sc.nelson
19-08-14 09:49 AM
0 Replies 457 Views
Cheap kitchen
11-08-14 10:48 AM
Last post by masganteng
11-08-14 10:48 AM
0 Replies 509 Views
Rumah percuma
15-07-14 08:33 PM
by milausu
Last post by gembira
16-07-14 01:27 PM
1 Replies 704 Views
Kitchen Design...
14-07-14 03:40 PM
Last post by DwiBodong0
14-07-14 03:40 PM
0 Replies 599 Views

» Today's Birthdays

None

» Supporterz

Powered by vBadvanced CMPS v4.2.1